Træt af vinterens kulde – prøv en rejsejulekalender

Her i den kolde juletid, kan det godt være nemt at drømme sig væk til varmere breddegrader eller tage blot tage en smuttur for at bryde det ret grå og triste vejr, som vi har i øjeblikket. Men da julen samtidig står for døren, så er der nok at bruge penge på i øjeblikket. Det er derfor en god idé, at holde øje med tilbud og rabatter, hvis man ønsker en lille pause fra hverdagen.

Noget af det mest spændende ved december er de mange julekalendre som findes rundt omkring på internettet. I år er der også en rigtig spændende julekalender der handler om rejser. Den synes jeg er rigtig sjov at følge med i, for der finder man nogle gode rabatter på rejser, flybilletter og hotelophold. Så hvis man alligevel drømmer sig væk til varmere himmelstrøg, så kan man da lige så godt få en klækkelig rabat med i (sol-) hatten.

Der har indtil nu været nogle ret gode tilbud i julekalenderen om rejser, man har f.eks. kunne komme til New York med en rabat på kr. 500 og man har kunne få kr. 800 i rabat på en rejse til Aruba. Så jeg vil spændt følge med i hvad der ellers kommer af gode tilbud i julekalenderen. I skrivende stund kan man spare kr. 750 på en feriebolig i mange forskellige lande, så hvis man ønsker at booke en feriebolig til en ferie i 2012, så er det altså idag det skal gøres, hvis man vil have rabatten med. Så har man lige pludselig kr. 750 ekstra at købe kølige drinks for under parasollen.

Det er også en oplagt julegaveidé, hvis man ønsker at glæde en af sin nærmeste med en rejse. Man kan jo evt. sørge for at man selv kommer med på passagerlisten. Så bliver det lige pludseligt ekstra sjovt at give julegaver. Man skal blot huske, at man skal bestille samme dag, da tilbudet kun gælder på selve dagen. Så man skal slå til med det samme, hvis der er noget der frister. Det kan være farligt at kigge på de dage, som allerede er gået, for så kan man sidde og ærgre sig over, at man ikke sparede kr. 500 på hotelophold i London. Så det gælder altså om at benytte tilbudet mens det er der.

Selv, så leder jeg efter en rejse i januar, så familien og jeg kan få lidt solskin i ansigterne efter adskillige måneder med gråvejr. Det er nærmest blevet en tradition for os, at bryde vinteren med en solskinsferie, så den tradition skal bestemt ikke brydes i år. Så jeg vil holde øje med julekalenderen her i december og se hvor turen kommer til at gå hen i år. Vores eneste krav er: solskin, børnevenlighed og helst en temperatur på +20 grader. Så jeg vil bestemt holde øje med julekalenderen her indtil jul, og se, hvad jeg kan overraske familien med.

Er du også blevet nysgerrig efter at følge med i rejsejulekalenderen så tage et kig her.

This entry was posted in Blandet.

Skriv et svar