Tid til at planlægge skiferien?

Selvom sommeren stadig er over os, så er mange allerede gået igang med at tænke på årets skiferie. Hvis du ønsker at besøge nogle af de mere populære skidestinationer, så er det bestemt ikke for tidligt at gå igang med planlægningen, da mange rejsemål er så populære, at det er fornuftigt at være ude i god tid.

Der kan også være penge at spare ved at planlægge skiferien i god tid. Mange danskere oplever at kunne finde billige rejser ved at rejse fra Tyskland, og det samme gælder skiferier. I Tyskland finder man firmaet Snowtrex, som er blevet Tysklands førende firma med speciale i vintersportrejser. De har lanceret en dansksproget hjemmeside på snowtrex.dk og her kan man benytte sig af de mange gode tilbud indenfor skiferier til fornuftige priser. Konceptet bygger i høj grad på individualitet, således at alle kan få præcis den skirejse de går og drømmer om. Man kan gode købe en pakkerejse med transport, indkvartering, liftkort og alt inkluderet, men man kan også sammensætte sin egen rejse, så man ikke behøver gå på kompromis med sine behov og ønsker til skiferien.

Snowtrex.dk tilbyder desuden information om de mange forskellige rejsemål, så man kan læse om sin destination og finde ud af, hvad man kan opleve i området, hvis man ønsker at foretage sig noget andet væk fra sneens forlystelser. Man kan også leje udstyr gennem firmaet, så ski og snowboard er klar ved ankomst og man ikke behøver rejse med sit eget udstyr. Noget helt særligt for snowtrex.dk er at de tilbyder snegaranti, hvilket betyder at man kan få ombooket sin rejse, hvis der 10 dage før ankomst er snemangel på destinationen, således at under 40% af pisterne er åbne. Det er en garanti, der er værd at overveje i disse tider, hvor vejret er lidt ustabilt i mange dele af verden.

Snowtrex.dk er en virkelig fleksibel hjemmeside, og den kan bestemt anbefales, hvis du selv ønsker at sammensætte din skiferie, og få den præcist efter dit eget hoved.

2 comments

  1. Monsar H. says:

    Skiferien er allerede arrangeret – vi skal til Norge for 4. gang. Jeg elsker simpelthen bare den norske natur, der både er egnet til trekking om sommeren og ski’ing i vinterhalvåret. Det er så smukt og naturen er så dejligt ren og idyllisk 🙂

Skriv et svar