Romantisk Weekendophold i Paris

En forlænget weekend i en europæisk storby kan være som en ren vitaminindsprøjtning for ethvert parforhold. Hvis du går og synes at efteråret og vinteren er lidt trist, mørk og lang, så kan et romantisk weekendophold være med til at give energi og glæde. Bare en lille pause fra hverdagen kan bringe gnist og glæde ind i de fleste menneskers hjerter.

Paris er glædens by, kærlighedens by, romantikkens by – og her kan de fleste par blive nyforelskede igen. Det er ikke et tilfælde at Paris er en af de meget populære destinationer for folk der skal på bryllupsrejse. Så hvis du trænger til et weekendophold i romantikkens tegn, så er Paris et oplagt valg. Paris er en fortryllende by, og ligger indenfor rækkevidde af Danmark, så du kan nemt flyve til Paris og tilbringe en forlænget weekend i romantikkens tegn.

Paris er en oplagt by til romantik, hvad enten du skal på weekendophold eller på bryllupsrejse. Men hvis romantikken står øverst på dagsordenen, så kommer her et par bud på romantiske oplevelser i Paris.

 • En sejltur på Seinen. Dette er simpelthen et must, hvis turen står i kærlighedens tegn. Her vil i sejle langs Seinen og se de mange smukke parker og monumenter, som kan spottes langs Seinens bredder. Skal der skrues ekstra op for romantikken, så kan i tage en aftentur på Seinen og evt. nyde en romantisk middag om bord på et af Seinens mere overdådige cruise-både.
 • Eiffeltårnet er naturligvis et must. Fra Eiffeltårnet kan man nyde en fortryllende udsigt og om aftenen er Eiffeltårnet smukt oplyst og stråler ud over byen.
 • Latinerkvarteret byder på en helt speciel atmosfære, som også bør opleves hvis man er i Paris i romantikkens tegn. Her kan man opleve denne charmerende og kulturelle bydel, som ofte associeres med det kunsteriske, det intellektuelle og bohemelivet.
 • En gåtur ved Versailles er også en fortryllende og romantisk oplevelse, og den parklignende have omkring det store slot emmer af romantik og man vil hurtigt føle sig henført til gammel tid.

Sidst men ikke mindst, så er der naturligvis masser af romantiske hoteller i Paris, og der findes noget for enhver smag og pengepung. Paris har mange skønne hoteller, og der er også rig mulighed for at finde et hotel med spa og wellness område, hvilket er en fantastisk måde at slappe af på, når man har brugt dagen på at udforske den romantiske by til fods.

 

 

3 comments

 1. Pia Sandoz Hansen says:

  Frankrig er et fantastisk ferieland – og den franske gourmet mad er hele turen værd.
  Jeg har været på en romantisk weekendtur til Frankrig – det var bare det man kalder en totel oplevelse.
  Vi var ikke i Paris men der imod lidt øst for hovedstaden, eller rettere lige syd for Luxembourg.

  Vi havde reserveret et luksus weekendophold i Frankrig på Château Hattonchâtel, som vi også kender fra tv-udsendelsen “Stjernerne på Slottet” for andet år i træk.
  Det var en super oplevelse at bo på det samme sted, som alle de kendisser også havde boet på – og vi kunne genkende værelserne m.v fra fjernsynet.

  Men weekendopholdet var også helt specielt – ikke fordi vi ikke har boet på andre hoteller af en højere standard, men stemningen på og omkring slottet var second to none! Udsigten fra vores suite ud over mark og eng var helt utroligt. Vi sad hver dag ude på vores balkon og drak kaffe sammen, mens vi talte om det der nu måtte interesse os. Det var virkeligt romantisk – og få min mand til at sidde og hygge sig på denne måde i flere timer, det sker ikke særligt ofte!

  Vores romantiske aften med fransk gourmet mad foran den imponerende pejs i riddersalen, var en af de aftener, der tåler at blive gentaget – og jo før jo bedre!

  Så romantiske weekendophold behøver ikke nødvendigvis at være i Paris – Frankrig har langt mere at byde på.

  med venlig hilsen
  Pia S Hansen
  København

Skriv et svar