Rejser til Cypern

Leder man efter sol og vand, så er det en god idé at overveje rejser til Cypern. Cypern er et af de mest solbeskinnede lande i Europa og byder på over 300 solskinsdage om året. Det er jo noget af en kontrast når man sammenligner med en land som Danmark, så rejser til Cypern kan nærmest ikke slå fejl hvis det er solskin man er ude efter.

Derudover så byder Cypern på noget af Europas bedste badevand, så der er rigtigt gode muligheder for folk der er interesseret i svømning, dykning og vandsport. Og naturligvis også skønne steder for dem der blot ønsker at plaske rundt i noget af det lækreste badevand man kan forestille sig.

Rejser til Cypern – Destinationer

Cypern er et land der er opdelt mellem to nationaliteter. Den ene del af øen er græsk og den anden del af øen er tyrkisk. De fleste turister vil uden tvivl opholde sig i den græske del af øen. Det er muligt at besøge den anden side af øen, men det vil typisk gøres på en endagstur.

Der findes flere forskellige destinationer på Cypern som man typisk besøger, når man rejser til Cypern på charterferie. De største feriedestinationer er Agia Napa og Larnaca, som er en middelalderby. I alle ferieområder finder man brede, børnevenlige starnde, strandpromenader og palmealléer, farverige butikker, hyggelige tavernaer samt et pulserende natteliv.

Der findes utallige hoteller og ferielejligheder på øen, og der er mulighed for at finde noget der passer til alle typer af pengepunge. Der findes også mange tophoteller med spafaciliteter og wellnessområder. De fleste hoteller og ferieboliger har lækre poolområder med masser af aktiviter og underholdning for hele familien.

De lange og brede sandstrande byder også på masser af underholdning med liggestole, parasoller, strandbarer og caféer, samt utallige typer af vandsport. Her er virkelig noget for enhver smag.

Seværdigheder på Cypern

Cypern byder på masser af spændende aktiviteter for alle typer af mennesker og for familier. Der er masser af børnevenlige aktiviteter på øen, bl.a. forlystelsesparker, zoologiske haver og eventyrlige slotte og fæstninger.

For de naturinteresserede, så er der vinområder, appelsinlunde og olivenplantager, og den store bjergkæde Troodosbjergene, som er et fantastisk smukt bjergområde. Er man til aktive ferier, så er der gode muligheder for cykelture, vandreture samt naturligvis svømmeture.

Er man mere til shopping så findes der masser af lækre butikker i byerne, ligesom der er tyrkisk basar i Nicosia og lørdagsmarkeder i Larnaca.

This entry was posted in Cypern.

Skriv et svar