Lej et feriehus på Zakynthos i Grækenland

Går sommerferien til det græske øhav?

Har du besluttet at ferien i år skal gå til Grækenland, så er den græske ferie-ø Zakynthos bestemt et besøg værd. Zakynthos ligger i det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst og ligger længst over imod Italien. Øen har da også været under italiensk styre, hvilket både er afspejlet i øens kultur og byggestil. Øens første restaurant var faktisk et italiensk pizzaria beliggende på en bjergtop med fantastisk udsigt. Restauranten ligger der endnu og er stadig åben, hvilket de mange italienske turister nyder godt af. Italienerne valfarter nemlig til øen på grund af dens beliggenhed, men øen er i særdeleshed også besøgt af turister fra resten af Europa. Grækerne selv besøger oftest øen i august, da det er grækernes feriemåned, og på grund af fejringen af øens helgen, Skt. Dionysios den 24. august hvert år, hvilket er en festlig dag med parader, sang, musik og dans samt et overdådigt festfyrværkeri fra øens havneplads.

Hoteller og Ferieboliger

Zakynthos er rig på turisme og er derfor også rig på hoteller og ferielejligheder. Zakynthos har ca. 45.000 fastboende indbyggere fordelt over hele øen, men koncentreret i Zakynthos by og fordelt over de mindre landsbyer. I sommerhalvåret stiger befolkningstallet med tusinder af turister fra hele verden. Turisterne bor i koncentrerede mængder i de dertil indrettede turistområder, som er præget af underholdning, restauranter og caféer samt naturligvis lækre badestrande. De størtste turistbyer er Laganas; for de unge og festglade, Kalamaki; for de unge og lidt ældre som stadig sætter pris på en god fest, Argassi; lidt mere roligt, men stadig rig mulighed for shopping og underholdning, Tsilivi; mere blandet med plads til alle og lidt for enhver smag, samt en af de bedste badestrande.

Ferie i private omgivelser

Ønsker man at komme lidt væk fra charterturismens aktiviteter, så er der også rig mulighed for at finde en rolig plet på øen, hvor man i fred og ro kan nyde den græske natur og charme. Ionian Sun tilbyder udlejning af ferieboliger i så private omgivelser som man kan ønske sig, hvis man gerne vil holde ferie i fred og ro i sit eget tempo. Ionians Suns ferieboliger ligger lige midt i en olivenlund og er omgivet af et rigt blomster- og planteliv og i gå-afstand fra en dejlig badestrand, som dog ikke er overbefolket.

Feriebolig på Zakynthos i Grækenland

Skriv et svar