Fantastiske Egypten – Sharm el-Sheikh

Sol og varme hele året rundt

Egypten byder på mange muligheder for alle typer rejsende. Selv har jeg rejst meget i Egypten, både som backpacker med lokale busser på billige hostels og som solslikkende charterturist på luksuriøse all-inclusive hoteller. Og jeg kan kun sige at begge dele har sin charme og er en oplevelse værd.

Sinai består af ørken og høje bjerge. Midt i det golde landskab findes der oaser af hoteller, shoppingcentre, bazarer, restauranter, barer og hvad man kan ønske sig af underholdning.

Sharm el-Sheikh er en velorganiseret ferieby på Sinai-halvøen kun 5 timers flyvning fra Danmark. Her finder man sol og varme året rundt, spændende oplevelser og krystalklart vand i Det Røde Hav med de kystnære koralrev. Området er særligt populært blandt dykkere pga. de mange fantastiske koralrev. Er man ikke så vild med at komme på dybt vand, så er det et oplagt sted at finde snorklen frem og betragte de undersøiske landskaber fra vandoverfladen.

Fra Sharm el-Sheikh kan man også tage på længere udfluger f.eks. til Cairo og pyramiderne, som bestemt er et besøg værd, hvis man er på disse kanter. Eller man kan besøge det mere afslappede område tættere på, hvis man bevæger sig mod det tilbagelænede Dahab eller Nuweiba. Man kan også besøge Skt. Katherine klosteret som ligger på Egyptens højeste bjerg.

This entry was posted in Egypten.

Skriv et svar