En Smuttur Til Sverige

Sverige er et populært rejsemål om sommeren. Den idylliske natur og de mange fascinerende byer gør Sverige til en oplagt feriedestination, hvor der er oplevelser for hele familien. For danskere er Sverige kun en kort køretur væk, da der kun er en enkelt bro der skal krydses før man betræder den svenske natur. Skal man længere op i Sverige er der gode forbindelser med både fly og tog, som også er komfortable og fleksible transportmåder.

Den korte afstand gør også at Sverie er en oplagt mulighed, hvis man blot har en forlænget weekend, hvor man  gerne vil opleve noget nyt. Den svenske natur byder på masser af muligheder for ro, afslapning og vandreture i skovene, ligesom der også findes gode muligheder for at tage på wellnessophold, hvor man kan pleje krop og sjæl.

Shoppingmulighederne er også gode i Sverige, hvor mange danskere tager til for at spare penge på især dagligvarer, som ofte er billigere end i Danmark. Tættest på ligger Malmö, hvor mange danskere shopper, men Göteborg er også indenfor kort afstand.

Skal man lidt længere op i Sverige, så kan man besøge hovedstaden Stockholm, som er en rigtig europæisk storby, med alt hvad der dertil hører. Her kan man få sig en rigtig storbyferie i den hyggelige og amosfæriske hovedstad. Der er masser af gode indkvateringsmuligeder for alle prisklasser, så man kan nemt finde et lækkert hotel i Sverige, der kan danne rammerne om f.eks. en romantisk miniferie væk fra hverdagens stress og jag. Finder man et centralt hotel har man hele Stockholm for sine fødder, så man kan udforske byen til fods, hvilket er at foretrække for de fleste, da man så bedst kan opleve byens idylliske atmosfære.

One comment

  1. Jacob says:

    Helt enig i at en hurtig tur til Sverige er oplagt. Det er en nem måde at få dækket rejseafhængigheden uden at skulle ud at investere det helt store, hverken penge eller tid 🙂

    Det er selvfølgelig lettest for de, der bor i København (eller det østlige Sjælland) at komme til Sverige hurtigt, men fra Nordjylland er mulighederne også gode. Det er super nemt at tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg og hjem igen, så det vil jeg klart anbefale

    God artikel!

Skriv et svar