5 Gode Grunde til at Besøge Bodrum i 2012

Bodrum er en lille og naturskøn tyrkisk by, som er et fremragende valg for ferierende, der håber at få en fredfyldt, men inspirerende ferie. Men tro ikke, at dette sted på kysten er søvnigt. Der er faktisk en skøn lystbådehavn, masser af spisesteder og butikker i det travle bycentrum samt masser af årligt tilbagevendende begivenheder og festivaler, som tilføjer lidt spænding til din tur. Skyscanner giver her bud med på vej til hvad du ikke bør gå glip af:

#1 Sug noget historie til dig: Lær lidt om Tyrkiets historie og vigtigste kulturelle bedrifter ved at booke en tur til juli og nyde Baris Suyu Tyrkisk Kultur- og Turistfestival i nærheden af Bodrum. Tusindvis samles for at fejre denne festival og nyde forestillingerne og skuet på denne tredages begivenhed.

#2 Hold fest med de lokale: Også i juni og frem til begyndelsen af august foregår Bodrum Festivalen. Selvom den er mere beskeden end nogle af de store fejringer i Ankara og Istanbul, er det en vidunderlig mulighed for at se, hvad der gør Bodrum så speciel. Den finder sted på borgen, og du får chancen for at fejre med både de lokale og besøgende, mens du nyder overdådige forestillinger og traditionelt marked.

#3 Udforsk dybet: Hvis du er vild med dykning, er maj det bedste tidspunkt at besøge Bodrum. Her finder den årlige dykkerfestival sted. Denne festlighed arrangeres af Bodrum Undervandsforening og blander praktiske oplevelser med chancen for at nyde historiske udstillinger med dykkerudstyr fra fordums tid..

#4 Giv din søde tand et fix: Vælg en ferie, som giver dig mulighed for at spise lige så meget slik, som du overhovedet kan overkomme, ved at besøge Bodrum i oktober og deltage i Seker Bayram – også kendt som Slikfestivalen. Denne markerer slutningen på Ramadanen, og du kan forvente at nyde masser af spisning og masser af snolder i dagstimerne.

#5 Kapsejlads på regattaen: Bestil oktober-fly til Tyrkiet i 2012 for chancen for at deltage i den fantastiske Bodrum Cup regatta med træ-yachts. Som den eneste træbådsregatta i Europa, hvor passagerer kan være ombord under kapesejladsen – og endda hjælpe med at bemande bådene – er dette en glimrende mulighed for virkelig at teste dig selv til søs.

Valgmulighederne er rige og ligeledes er oplevelserne – så tjek flypriser og find de  billige flybilletter til Tyrkiet, glæd dig til rejsen og hav så en rigtig god tur til Bodrum!

One comment

  1. Tine says:

    Kan man godt bestille familierejser til Tyrkiet? Min familie og jeg skal nemlig ud og rejse her til sommer, og vi kunne godt tænke os at komme til Tyrkiet, måske endda Bodrum, men jeg er ikke helt sikker på, at det egner sig for børn?

Skriv et svar